Ens ajudes a remuntar les donacions de sang?

Tothom pot col·laborar amb les persones que necessiten sang per a tractaments, operacions o malalties. Si fa més de dos mesos que no dones sang pots anar a qualsevol de les cinquanta campanyes que hem organitzat durant la setmana vinent. Els homes poden donar sang 4 cops l’any i les dones, 3. Però sempre s’ha de respectar un interval de dos mesos entre donació i donació. També pots anar als hospitals que tenen espai de donació. Molts estan oberts de dilluns a dissabte.

En aquest apartat pots consultar tots els espais i horaris de donació. Pots fer una cerca per codi postal o municipi i crear una alerta perquè t’avisem el dia que tornem a ser a la teva població. Avui, hi ha sang a Catalunya per a les necessitats dels 6 propers dies. L’ideal seria que n’hi hagués per als 10 propers dies.

Com ajudo si no puc donar sang?

En cas que ja haguem donat o que no puguem per qualsevol motiu, podem animar algú que coneixem a fer-ho. El boca orella sempre funciona! i, avui, podem també fer arribar la necessitat de donar sang a amics, coneguts i seguidors a través de les xarxes socials.

Segueix-nos als comptes @donar sang i comparteix si vols missatges dels comptes a Twitter, Instagram o Facebook.