Aquest dissabte, vine a donar sang i gaudeix de les exposicions al CaixaForum i el CosmoCaixa

El proper dissabte 17 de novembre viurem dues campanyes de donació de sang especials a dos espais singulars de Barcelona com són el CaixaForum i el CosmoCaixa.

Els donants podran dirigir-se al vestíbul del CaixaForum, situat a l’Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia número 6, de 10 a 20 hores. Les persones que facin una donació rebran com a reconeixement una entrada general a les exposicions del mateix dia de la campanya on podran visitar ‘Tolousse-Lautrec i l’esperit de Montmatre’. Aquesta exposició mostra, a través de les pintures, dibuixos, cartells i il·lustracions de l’artista, o la sintonia amb els artistes contemporanis en el París de finals del s.XIX.

El mateix dissabte també es podrà donar a l’altell del CosmoCaixa, situat al Carrer Isaac Newton número 26, de 10 a 20 hores. Els donants tindran una entrada general per visitar l’exposició ‘Robots’, que reflexiona sobre una emocionant relació entre els humans i les màquines que no sabem fins on arribarà.

Cada dia a Catalunya es necessiten uns 1.000 donacions de sang i, malauradament, tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts.

Sens dubte, es tracta d’una oportunitat única per donar sang en indrets poc habituals i de poder gaudir d’ exposicions molt interessants.