Aquest estiu et recollim la llet on vagis de vacances

El Banc de Llet no tanca a l'estiu

Aquest estiu, encara que marxis de vacances, pots continuar donant llet al Banc de Llet Materna. Te la vindrem a recollir a qualsevol punt de Catalunya, només ens ho has de dir. I si te’n vas fora del país, truca’ns al 93 557 35 66 o envia’ns un correu electrònic a bancdellet@bst.cat i programarem una recollida dels potets que tinguis congelats!

Pensa que els nadons prematurs continuen necessitant llet durant el juliol i l’agost. Aquest estiu estem oberts a atendre tots els nadons que ho requereixin. Donar llet materna del Banc de Llet quan les mares no ho poden fer, ha contribuït de manera decisiva a la supervivència entre els nadons prematurs. Ens ho confirmen dia a dia els professionals de les unitats de neonatologia dels Hospitals de Catalunya als quals el Banc de Llet envia la llet de les donants de forma constant.

L’experta en Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, Maria Padrós, explica la importància de poder alimentar amb llet procedent del Banc de Llet els nadons prematurs que neixen amb molt poc pes i amb el sistema digestiu molt immadur. Una de les afectacions més greus al néixer, l’enterocolitis necrotitzant que causa infecció i inflamació dels intestins amb risc de perforació, ha disminuït molt els últims anys.