Aquest estiu, et recollim la llet on siguis de vacances

Aquest estiu, encara que marxis de vacances, pots continuar donant llet al Banc de Llet Materna. Te la vindrem a recollir a qualsevol punt de Catalunya, només ens ho has de dir. I si te’n vas fora del país, truca’ns al 93 557 35 66 o envia’ns un correu electrònic a bancdellet@bst.cat i programarem una recollida dels potets que tinguis congelats!.

Pensa que els nadons prematurs continuen necessitant llet durant el juliol i l’agost. La llet materna és la millor alternativa pels nounats de baix pes (entre 800 i 1.500 grams) perquè a causa de la seva immaduresa en el desenvolupament, tenen més risc de patologia digestiva o intestinal, de tenir un sistema immunitari debilitat i, en general, la seva salut pot ser més precària. El seu consum disminueix les infeccions generalitzades greus i combat les necrosis intestinals, que és la causa principal en la mortalitat dels nens nascuts prematurament.

Amb tot, la llet també s’utilitza després de cirurgies de l’aparell digestiu, ja que aquesta llet és més fàcil de digerir i facilita la recuperació intestinal.

En la història dels cinc anys del Banc de Llet Materna, més de 2.000 mares han estat donants de llet. Aquesta llet ha beneficiat a més de 1.500 nadons nascuts prematurament en 15 hospitals públics i privats.

 

Més informació:

La donació de llet materna, la millor ajuda pels prematurs
El banc de llet materna fa cinc anys