Deu anys de Marató de Tarragona

  • El Banc de Sang organitza per desè any consecutiu la Marató de Donació de Sang de Tarragona.
  • L’esdeveniment és la campanya de donació de sang més gran que es fa en un sol dia a tot Europa.
  • Aquest any, la cita és el dissabte 20 de setembre de 9 a 21 hores al Teatre Tarragona, on s’espera superar les 1.000 donacions.

Gràcies a la implicació de la societat i les institucions tarragonines, la Marató s’ha consolidat com una cita més de les Festes de Sant Tecla. Enguany el Banc de Sang vol retre homenatge a les persones i entitats que durant aquestes deu edicions l’han fet possible. Per això, el pati Rei Jaume I de l’Ajuntament acull des del 2 de setembre i fins a l’11 l’exposició “10 anys de Marató de Donació de Sang, 10 anys d’èxit”.

Una exposició a l’Ajuntament marcarà l’inici dels actes de celebració, que culminaran el 20 de setembre amb la Marató. Ja es possible reservar hora per donar sang.

Una altra de les novetats d’aquest any és el Nano de la Sang, un nou personatge que s’incorpora als capgrossos de la ciutat. El Nano de la Sang també estarà present el dia de la Marató i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès.

Per fer extensiu el reconeixement a tots els tarragonins, des de l’11 de setembre i durant deu nits, el Palau Municipal i la Torre dels Vents s’il·luminaran de color vermell per la Marató.

Concurs de dibuix i Instagram

El 16 de setembre la Biblioteca Municipal de Tarragona acull el Taller – Concurs de dibuix “Marató de Donació de Sang” Club dels Tarraconins. A més del Nano de la Sang, també hi seran la Nineta i l’Ivori que ajudaran els més menuts a dibuixar. Al web www.tarraconins.cat hi ha més informació sobre el concurs.

Per primer cop, aquest any també s’ha organitzat un concurs d’Instagram, una xarxa social per publicar fotografies que cada dia té més adeptes. L’etiqueta #MSangTgn servirà per compartir les imatges que publiquin els instagramers del 4 al 20 de setembre. Podeu consultar les bases des d’aquest enllaç.