El Dia Mundial del Donant de Sang als mitjans

El 14 de juny se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang. Aquest any, l’homenatge va dedicat als donants, voluntaris i també als professionals. Tothom qui ha fet possible que mai hagi faltat sang als hospitals catalans.

Alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de la jornada. A més, hi ha hagut, per primera vegada en la història, una donació de sang en directe al telenotícies del migdia de TV3. També a través dels seus canals, han ajudat a difondre la valentia i l’altruisme dels donants. Consulta aquí els titulars de la jornada:

Betevé

Cafè d’idees – RTVE

Connecticat

El Nacional

La Vanguardia

Lleida ràdio

Nació Digital

Nació Solsona

RAC1

Ràdio Gavà

Ràdio Sant Andreu

Regió 7

RTVE

Segre

Terrassadigital.cat

TV3

El 14J a les xarxes socials

De la mateixa manera, les xarxes socials s’han inundat de missatges d’agraïment i celebració sota l’etiqueta #DiaMundialDelDonantDeSang i #DiaDonantSang. Malgrat la pandèmia i la nova normalitat, els donants no han fallat en un dia tan important demostrant que “amb una vegada no n’hi ha prou”.

Il·luminem de vermell els edificis

Des de les diferents províncies s’ha donat suport al dia mundial del donant de sang. Més de 20 ciutats catalanes s’han sumat a la celebració il·luminant de vermell les façanes d’edificis emblemàtics.