Els donants d’aquests dies rebreu un regal molt especial dels receptors

  • El Banc de Sang activa la campanya de l’Amic Invisible, en què els receptors agraeixen als donants l’oportunitat de tractament
  • Fins el 31 de desembre, les persones que feu una donació de sang tindreu una postal escrita per un receptor, el vostre amic invisible
  • Les donacions d’aquests dies serviran per a les transfusions i tractaments dels malalts durant les vacances nadalenques

Aquest Nadal, tots els donants de sang rebreu un regal dels vostres amics invisibles, els receptors. Després de cada donació, us emportareu una postal de persones que han necessitat sang en algun moment de la seva vida i que us volgut escriure un missatge d’agraïment.

“Ara ja podem dir que som germans de sang. Gràcies al teu compromís, solidaritat i el teu gest de donar sang jo puc batallar les meves sessions de quimio”, escriu el Xavi Vallès, que està en tractament del seu càncer i ha necessitat 61 tranfusions de glòbuls vermells.

O la Miriam De Tena, trasplantada de moll d’os d’un donant que també ha necessitat sang i escriu això a la postal: “El millor regal que he rebut han estat les teves cèl·lules i la teva sang! Gràcies donant per regalar-me vida”.

El Juan José Parreño ha fet arribar aquest text als donants: “Per als qui doneu sang poden ser uns minuts, però per als qui la rebem pot ser una vida”.

Com tots ells, cada dia moltes persones reben sang de donants a tot Catalunya. Només aquest Nadal, 2.000 pacients als hospitals necessitaran sang per a intervencions i tractaments.