Més de 2000 persones participen a la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”

La quarta edició de la campanya Els bombers t’acompanyen a donar sang va finalitzar el dimecres 28 de març a Amposta amb  un total de 1907 donacions en els 20 municipis participants, i amb 2168 persones que van voler sumar-se a la donació.

Amb aquestes xifres s’ha assolit l’objectiu d’apropar-se a les 2.000 donacions, tot i les inclemències meteorològiques viscudes durant el mes de març que han afectat algunes de les campanyes. Destaca també la xifra de 451 donants nous, un 20,80% del total.

Per primer cop, la campanya s’ha realitzat al llarg de tot un mes, amb una gran implicació dels ajuntaments, ciutadans i, per suposat, dels parcs de bombers.

La campanya ha comptat amb la destacada col·laboració dels ajuntaments, que s’han implicat  en la realització de la campanya gràcies a la participació d’entitats culturals (colles castelleres i geganteres, batukades, actuacions musicals, etc) per dinamitzar les diverses jornades. En aquesta mateixa línia, cal destacar que les donacions de sang a algunes de les ciutats s’han fet a les seus dels mateixos consistoris.

Amb la suma de tots aquests elements i actors, la quarta campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” ha mantingut el seu ambient festiu, participatiu i social durant les jornades de donació de sang per tal d’ajudar en l’objectiu d’augmentar les reserves de sang a Catalunya en els dies previs a la Setmana Santa.