Banc de Sang

Per garantir el subministrament de components sanguinis a tot Catalunya, el Banc de Sang i Teixits realitza una gestió integral del procés de la sang, des del punt de partida de la donació fins al final, la transfusió. És el que es coneix com a model "vena a vena".

Aquesta integració de la transfusió en el servei és un concepte innovador sense referents similars en d'altres bancs de sang europeus i que aporta un increment de seguretat, garantia i bones pràctiques d'utilització.

La sòlida implantació en el territori, gràcies als diferents centres ubicats als principals hospitals de Catalunya, permet aconseguir proximitat al client, entès com a client tant el donant com els prescriptors i les unitats clíniques.

Aquesta estructura permet organitzar les campanyes de donació, la distribució o la prestació de serveis d'una forma més eficient i eficaç.

Donants

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. Consulta on pots donar sang des d'aquest enllaç: www.donarsang.gencat.cat

Pacients

La transfusió de sang està indicada per al tractament de pacients que, en un moment determinat, presenten una mancança de components sanguinis que no pot ser substituïda per altres alternatives

Professionals

La sol·licitud de productes en línia facilita la gestió de les comandes i millora la qualitat del servei