Comencem el curs: comptem amb tu!

  • El mes de setembre comença amb més de 200 campanyes per arribar al nivell òptim de sang
  • El 9 de setembre se celebra una campanya extraordinària a Montserrat, on per primer cop es podrà donar sang

Aquest setembre hem organitzat més de 200 campanyes de donació per compensar la baixada de l’estiu. Calen donacions constants perquè la sang caduca i les necessitats als hospitals pels malalts es mantenen cada dia. Com és habitual, en els mesos de juliol i agost les donacions han baixat un 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. Les properes setmanes són molt importants per situar les reserves de sang en un nivell òptim, entre 10 i 12 dies.

Campanya especial a Montserrat

L’inici de curs compta amb campanyes destacades. T’animem a venir a donar sang aquest diumenge a Montserrat. Serà la primera vegada que es fa una campanya a l’Abadia, i els donants disposaran de serveis especials per poder donar sang en un espai tan emblemàtic com és la Sala de la Façana, de les 10 a les 19 hores..

Per facilitar l’accés, els donants podran aparcar gratis al Santuari o pujar de franc al cremallera de Montserrat. Com a agraïment al gest altruista, les persones que donin sang rebran una entrada al Museu de Montserrat i l’Espai Audiovisual “Montserrat, portes endins”. També podran fer una visita guiada a la Sagristia de la Basílica. La campanya compta amb la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, Ferrocarrils de la Generalitat i els voluntaris de Creu Roja.

Campanya de donació i màgia al Palau Robert

Una altra de les campanyes especials del mes de setembre es celebra dissabte 8 de setembre al Palau Robert de Barcelona.  D’11 a 14 i de 16 a 21 hores els donants disposaran d’un espai a les Cotxeres del Palau Robert, i durant tot el dia el Màgic Andreu omplirà de màgia els Jardins.  El dibuixant Jordi Guasch també farà caricatures gratuïtes dels donants.

Més de 200 campanyes per iniciar el curs

El mes de setembre comptarà amb més de 200 campanyes per tot el territori. També al mes de setembre celebrarem les maratons de donació de sang de Berga (13) i Tarragona (15), Martorell (21), Igualada (22) i Pineda (28), on disposarem d’espai de donació i activitats per gaudir de la jornada amb la ciutadania.

Encara al mes de setembre participarem amb campanyes de donació a festes majors com les de la Llagosta (6), el barri d’Horta (8), Llinars del Vallès (10), Montornès del Vallès (13), entre d’altres, o a les festes de la Mercè de Barcelona.