Dj’s de renom ‘punxen’ a la Casa de les Punxes en la inauguració de la Marató

Dj's Casa de les PunxesDj's Casa de les Punxes

Un dels pisos de l’edifici modernista de la Casa de les Punxes de Barcelona s’estrenarà com a seu de donació de sang demà, divendres 11 i dissabte 12 de gener. Serà el tret de sortida de la Marató de Donants de Sang de Catalunya, la campanya de donació més gran de l’any, que se celebra de l’11 al 18 de gener als principals hospitals.

Dj's Casa de les PunxesDj's Casa de les PunxesLa donació a la Casa de les Punxes serà ben especial ja que es podrà donar sang escoltant música. Una dotzena de DJ’s de renom “punxaran” música per als donants, en el que s’anomenen “concerts silenciosos” ja que els donants podran escoltar la música amb auriculars durant la donació. Als hospitals, es podrà connectar amb la música que s’emetrà a la Casa de les Punxes a través de Facebook. A més, durant la resta de la setmana, hi haurà llistes musicals especialment preparades per als donants als hospitals.

La sessió de Dj’s de la Casa de les Punxes començarà a les 11 h del matí i s’allargarà durant tot el dia sense interrupció, fins a les 21 h del vespre. Entre els Dj’s de més renom que punxaran durant tot el dia hi ha Alfred Gracía (Operción Triunfo), Delafé, Joana Serrat, Lyona, Nil Moliner, Núria Graham, Shuarma o l’equip del festival Cruïlla.