Dona sang i gaudeix de l’espectacle nadalenc Els Llums de Sant Pau

  • Tothom que vingui a donar sang o plasma el dijous 15 a qualsevol punt de donació, s’emportarà una entrada per visitar l’Univers de la Llum d’Els Llums de Sant Pau
  • A més, el mateix dia 15, el Recinte de Sant Pau acollirà un punt de donació de sang en horari de 9 a 14 i de 16 a 21h
  • Aquesta iniciativa solidària arriba en un moment que les reserves de sang són més baixes del que és habitual
  • Més de 2.000 pacients necessitaran sang dels donants durant les festes de Nadal

 

Les dues últimes setmanes de l’any són el període més crític, perquè, juntament amb el mes d’agost, és quan el nombre de donacions disminueix més. Els festius, el fred i les festes són elements adversos a la donació i fan que les reserves de sang baixin.

Des del Banc de Sang volem revertir la tendència, animant més persones a donar sang. I és que les donacions d’aquests dies es faran servir als hospitals durant les festes.

Per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració de Proactiv Entertainment, l’empresa impulsora de l’espectacle de llums, i la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, tothom qui vingui a donar sang o plasma el dijous 15 a qualsevol dels punts de donació arreu del territori català, podrà emportar-se una entrada per visitar l’espectacle nadalenc de la temporada, Els Llums de Sant Pau – L’Univers de la llum.

Aquest esdeveniment nadalenc és una experiència immersiva pel Recinte Modernista de Sant Pau amb més de 20 instal·lacions artístiques lluminoses relacionades amb l’univers. L’Univers de la Llum és l’escenari perfecte per fer fotografies amb esperit nadalenc i ideal per gaudir-lo conjuntament amb amics i familiars.

Dona sang al Recinte Modernista

Coincidint amb aquesta iniciativa solidària, el dijous 15 de desembre hi haurà un punt de donació de sang al Recinte Modernista de Sant Pau. La campanya serà en horari de 09 a 14 i de 16 a 21 i s’espera que s’hi acostin més de 150 donants. Per apuntar-s’hi cal reservar hora a donarsang.gencat.cat