Els donants comparteixen a les xarxes els SMS que els informa sobre l’enviament de la seva sang

  • Els donants es mostren molts agraïts en rebre els SMS que els avisen quan la seva sang s’envia als hospitals
  • Aquesta iniciativa vol millorar l’experiència de la donació de sang
  • Cada dia s’envien una mitjana de 800 missatges als donants

Els donants estan compartint a les xarxes socials els SMS que reben quan la seva sang s’envia a un hospital, amb un petit missatge explicant les seves sensacions. Agraeixen el fet que se’ls avisi i manifesten que senten encara més satisfacció d’haver donat sang. A més, també diuen en els seus missatges a xarxes socials que ara tenen més ganes de tornar a donar-ne.

Així ens ho explica la Núria al Twitter: “Després de la increïble experiència de @donarsang arriba la satisfacció de veure que avui pots ajudar a salvar una vida!”. L’Esther també ho ha volgut compartir a les seves xarxes: “Después de muchas donaciones es la primera vez que veo un mensaje como éste. ¿A quién no le anima a repetir?”. Tant els nous donants com els que porten molts anys donant, n’estan satisfets: “Contento. Más de 20 años donando sangre, hoy me mandaron un mensaje desde @donarsang agradeciéndomelo”, diu el Jordi.

Aquesta iniciativa va començar el 12 de gener coincidint amb la Marató de Donació de Sang 2018 que es va centrar en ‘L’experiència de la donació de sang’. El nou servei dels SMS té com a objectiu millorar l’experiència de la donació de manera que el donant tingui més informació del camí de la seva sang després de la donació.

Des del Banc de Sang s’envien una mitjana de 800 missatges al dia des del dia 12 de gener, i el servei romandrà de manera permanent.

Recull d’alguns missatges compartits a les xarxes socials