Ja pots utilitzar els GIFs de la donació de sang a les teves xarxes socials i a Whatsapp

La campanya d’estiu del Banc de Sang té entre els seus elements principals la nova galeria de GIFs que protagonitzen una quarantena dels seus professionals. Infermers, biòlegs, tècnics de laboratori, personal d’atenció al donant, de comunicació, de promoció de campanyes… tots i totes s’han implicat per animar la gent a donar sang durant l’estiu, època en què les donacions baixen habitualment un 25%.

Com puc utilitzar els GIFs a les meves xarxes socials i a Whatsapp?

Tota la galeria de GIFs està ja disponible per a utilitzar a les xarxes socials i a Whatsapp des de qualsevol dispositiu mòbil. Per a fer-ho, només cal anar a Facebook, Twitter o Instagram a l’espai que habitualment utilitzem per afegir icones (emojis), buscar la zona de GIFs i fer la cerca ‘donarsang’. Tot seguit podreu veure els GIFs de la donació de sang amb els professionals com a protagonistes. En el cas d’Instagram, a més, també podreu utilitzar els GIFs a les vostres stories.

Si voleu compartir els GIFs a través de Whatsapp, el sistema és molt semblant. A la zona d’emojis també podreu accedir als GIFs i fer la cerca ‘donarsang’.

Els GIFs estan disponibles a les dues plataformes principals que permeten fer la cerca a xarxes socials i Whatsappa, com són Giphy y Tenor. Podeu veure tots els GIFs junts en els comptes que el Banc de Sang ha creat en ambdós espais:

Quin missatge transmeten els nous GIFs?

En les animacions creades per aquest estiu, que ja romandran de manera permanent per utilitzar-les, els professionals del Banc de Sang transmeten missatges d’agraïment als donants.

  • COMPTEM AMB TU, DONA SANG O DONAR SANG MOLA, Y LO SABES…  animen als donants de manera divertida a fer una propera donació.

via GIPHY

  • Altres com HO HAS FET MOLT BÉ, MÀXIMA QUALITAT, DONACIÓ DE SANG REBUDA O HAS SALVAT TRES VIDES fan referència a la donació ja feta, i tenen en la seva majoria com a protagonistes als tècnics del Laboratori d’Elaboració de Components Sanguinis. Allà arriben cada dia les 800-1.000 donacions diàries i els tècniques les fraccionen en glòbuls vermells, plasma i plaquetes.
  • via GIPHY

  • ETS INCREÏBLE, #OLETU, GRÀCIES PER VENIR, GRÀCIES DONANT, ESPECTACULAR DONANT… són altres missatges d’agraïment cap als donants pel seu gest altruista.
  • via GIPHY

  • També trobareu dos GIFs amb el missage PLAS PLAS PLAS, dedicats als donants de plasma, un component sanguini molt necessari per a malalties de la coagulació de la sang.

via GIPHY

En total, 21 GIFs disponibles per a tot el món i, en especial, per als donants i les persones que vulguin fer difusió de la donació de sang en el seu entorn. Comencem a compartir?