Montserrat acull una nova campanya de donació de sang

  • La campanya arriba tot just després de l’estiu, quan les donacions baixen la voltant d’un 30%
  • Es tracta de la segona edició de la campanya després de l’èxit de participació de l’any passat, amb 243 donacions
  • Els donants tindran accés gratuït a l’aparcament del Santuari o al trajecte del Cremallera

Aquest dissabte, de 10 del matí a 7 de la tarda, la Sala de la Façana del Monestir de Montserrat acollirà una nova jornada de donació de sang. Després de l’èxit de l’experiència de l’any passat, en la que el 9 de setembre van participar 288 persones, amb 243 donacions, la campanya torna en unes setmanes importants per mantenir les reserves després de l’estiu.

Els donants, que tindran accés gratuït a l’aparcament del recinte del Santuari o podran pujar de franc al cremallera de Montserrat, rebran una entrada per visitar el Museu de Montserrat i l’Espai Audiovisual “Montserrat, portes endins”, i fins i tot podran fer una visita guiada a la Sagristia de la Basílica.

Malgrat no és obligatori, tots els donants que vulguin poden reservar la seva llitera per a la campanya des d’aquest enllaç.

Com l’any passat, s’espera la visita i la donació de sang d’alguns dels monjos de Montserrat, així com la visita del Pare Abat, Josep M. Soler. També hi assistiran responsables del Banc de Sang, Creu Roja i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

La donació de sang del dissabte 7 de setembre compta amb la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i els voluntaris de Creu Roja de Catalunya.