Entra a la nova Àrea Privada del donant

Aquest mes de febrer, el Banc de Sang ha posat en marxa la nova Àrea Privada del donant amb novetats destacades perquè pugueu fer un seguiment molt més precís de la vostra activitat.

Com accedir-hi?

Accedir des d’aquest enllaç a l’Àrea Privada. Un cop entreu, heu de posar el seu DNI i la contrassenya d’accès. És important saber que, malgrat tingueu compte en l’antiga àrea privada, heu de donar-vos d’alta a la nova escollint l’opció ‘Vull crear un compte a la nova Àrea Privada’.

En cas que qui accedeixi a l’espai sigui una persona que mai ha donat sang, podrà crear un compte des de l’espai ‘Vull ser donant’ per a rebre informació de properes campanyes.

Què hi podeu veure?

Els donants disposeu d’informació relativa a la vostra activitat històrica de donació en tan sols pocs clics des de l’ordinador o el dispositiu mòbil. Un cop accediu a l’Àrea Privada, podeu veure:

  • Grup sanguini
  • Marcador de donacions amb el total de cada tipus feta (sang, plasma o plaquetes).
  • Número de donant
  • Propera donació: una dada important, molt preguntada pels donants per email, Whatsapp o a les xarxes socials, és quan podeu tornar a donar sang. La dada tindrà en compte tant les donacions fetes en el darrer any (poden ser com a màxim 4 vegades en el cas dels homes i 3 en el cas de les dones) com exclusions rebudes en donacions prèvies (per exemple, si no podeu donar sang en quatre mesos per haver-se fet un tatuatge). Així, sabeu en tot moment a partir de quan podeu anar a un espai de donació, tant per a la sang com per al plasma de manera diferenciada.
  • Històric de donacions: en un llistat, consultareu la relació de les donacions de sang, plasma o plaquetes que heu fet al llarg de tota la vostra vida
  • Resultats de darrera analítica: en el cas de la darrera donació que hagueu fet, es pot obrir i descarregar un document amb els resultats desglossats.

Les vostres preferències

Un altre apartat destacat de la nova Àrea Privada és el de les dades personals i preferències de la donació. En tot moment podeu modificar les dades per assegurar-vos que el Banc de Sang les té actualitzades.

A més, també podeu indicar per quin o quins canals rebre les convocatòries o informacions (SMS, email, telèfon, Whatsapp).

Finalment, s’introdueix un camp on teniu l’opció de posar els vostres llocs de donació de preferència. Aquí incloureu fins a dos hospitals i un codi postal on us agradaria rebre convocatòries de campanyes. Tot seguint aquestes preferències, cada cop que entreu a l’Àrea Privada veureu diverses possibilitats d’hospital o campanyes on anar properament. A més, en el cas dels hospitals, hi ha un botó d’ ‘Apunta’t’ que us permet apuntar-vos a donar sang un dia concret i, així, rebre un recordatori el dia abans.

Totes les preferències i actualització de dades s’aniran incorporant al circuit de comunicacions i, properament, es faran efectives.