Saps què és un #sangfluencer?

#sangfluencers

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja la Marató de donació de sang de Catalunya, la campanya de

bombers #bloodfluencers
bombers #bloodfluencers

donació més gran de sang de l’any, que es fa de l’11 al 18 de gener amb el lema “Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”. I per això proposa que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

Sigues #sangfluencer, des de les xarxes socials a l’ascensor de casa

De fet, volem convertir-ho en un moviment internacional a favor de la donació de sang, estenent l’etiqueta #bloodfluencer i compartint-la amb altres bancs de sang com el National Health Service britànic, l’Etablissement Français du Sang o el Sanquin holandès.

#sangfluencer

Des del web maratodonants.cat es pot descarregar un kit de materials del #sangfluencer amb gifs d’Instagram per fer stories, notes per posar a la taula dels companys de feina o donar als amics, propostes de missatge de Whatsapp per enviar o cartells per penjar a l’escala de veïns. Tot amb l’objectiu de sumar les donacions necessàries per a les properes setmanes i animar tothom a ser un influenciador real de la donació de sang en el seu entorn, sigui a les xarxes o presencialment.

 

Per a més informació:

Busquem 10.000 donants durant la Marató de Catalunya