Els donants ja es poden apuntar al web per donar sang als hospitals

Aquest novembre arriba una novetat important per als donants de sang. A partir d’ara, sempre que vulgueu, podreu apuntar-vos des d’aquest enllaç del web el dia i franja horària (matí o tarda) per fer la vostra donació als principals hospitals. Apuntar-se no és obligatòri, els donants poden anar sempre que vulguin als espais de donació a donar sang.

Com apuntar-se per donar sang?

El funcionament és molt senzill. Només cal anar a aquest enllaç i, a continuació, escollir hospital, dia i franja horària. Un cop estigueu apuntats, rebreu un correu electrònic confirmant-la i ja tindreu fixada la data. A més, també rebreu un recordatori el dia abans.

Més a prop dels donants

L’opció d’apuntar-se s’uneix a altres iniciatives recents com l’SMS post-donació, l’enquesta que enviem 48 hores després de la donació de sang, plasma, plaquetes o oferiments, i que vindrà acompanyada properament amb una millora de la comunicació amb els donants davant peticions, suggeriments, queixes o agraïments, o la incorporació de novetats a l’àrea privada perquè els donants disposeu de més informació sobre les vostres donacions.

L’objectiu, ser cada prop més a prop dels donants i oferir una atenció el més personalitzada possible.