Els donants ja es poden apuntar al web per donar sang als hospitals

Aquest novembre arriba una novetat important per als donants de sang. A partir d’ara, sempre que vulgueu, podreu apuntar-vos des d’aquest enllaç del web el dia i franja horària (matí o tarda) per fer la vostra donació als principals hospitals. La reserva no és obligatòria, els donants poden anar sempre que vulguin als espais de donació a donar sang. La reserva per a la donació de sang s’ha utilitzat fins ara en campanyes especials o maratons de donació, però per primer cop s’implementa de manera permanent al conjunt d’hospitals.

L’experiència de la reserva web ja suma dos anys de recorregut en el plasma i ha estat molt ben valorada pels donants.

Com apuntar-se per donar sang?

El funcionament de la reserva és molt senzill. Només cal anar a aquest enllaç i, a continuació, escollir hospital, dia i franja horària. Un cop feta la reserva, rebreu un correu electrònic confirmant-la i ja tindreu fixada la cita. A més, també rebreu un recordatori el dia abans de la cita.

Més a prop dels donants

La reserva s’uneix a altres iniciatives recents com l’SMS post-donació, l’enquesta que enviem 48 hores després de la donació de sang, plasma, plaquetes o oferiments, i que vindrà acompanyada properament amb una millora de la comunicació amb els donants davant peticions, suggeriments, queixes o agraïments, o la incorporació de novetats a l’àrea privada perquè els donants disposeu de més informació sobre les vostres donacions.

L’objectiu, ser cada prop més a prop dels donants i oferir una atenció el més personalitzada possible.