La gran Festa del Banc de Llet Materna serà el dia 21 de maig al Circ Cric

Festa Banc de Llet Materna

El pròxim 21 de maig el Banc de Llet Materna celebrarà la seva festa anual a l’espai del @circcric, a Sant Esteve de Palautordera, al cor del Montseny. Sota el títol “No paris el ritme”, el Banc de Llet vol posar l’accent en la importància de mantenir la constància en la donació i de passar el relleu, entre mares embarassades, en la festa més gran que hagi celebrat mai en els deu anys d’història.

Es tracta d’una diada que vol convertir-se en punt de trobada de tota la gran família de la donació de llet: les donants amb les seves famílies, les famílies dels nadons prematurs, els professionals de les maternitats, les entitats de lactància, els tècnics del Banc,… etc.

Tots els col·lectius estan convidats a venir i passar el dissabte 21 entre 10:30 h a 18 h en plena natura, per celebrar el Dia Mundial de la Donació de Llet Materna, el 19 de maig. Hi haurà activitats tot el dia: tallers, música per a nadons, pallassos, pinta-cares i jocs infantils.

Així, el Banc de Llet vol recuperar la celebració del seu desè aniversari, que va caure en plena pandèmia i que es va haver de celebrar virtualment.

L’espai del Circ Cric és ideal per a passar una diada tranquil·la amb família, que tindrà com a fi de festa l’espectacle  POST CLÀSSIC de Tortell Poltrona (17:30 h).

Al Circ Cric s’hi pot arribar en transport públic i també hi ha un aparcament per a tothom que hi accedeixi en cotxe. Hi haurà una cantina oberta tot el dia per comprar menjar i beguda, però també es pot portar el que calgui de casa.

L’entrada és oberta, però cal apuntar-s’hi per qüestions d’aforament.

APUNTA’T-HI AQUÍ!!!