Setmana de donacions especials a CosmoCaixa, CaixaForum, Hard Rock Café Barcelona i a la Ganxet Pintxo

Espais CosmoCaixa i CaixaForum

La setmana vinent, el Banc de Sang i Teixits realitzarà diverses campanyes especials a espais de Barcelona i Tarragona.

El dimarts 31 d’octubre, el Hard Rock Cafe Barcelona celebrarà el dia més terrorífic de l’any, Halloween. Durant tota la jornada, de 10 a 21h, hi haurà una unitat mòbil del BST al carrer Rivadeneyra i, just al costat, una terrassa habilitada per Hard Rock Cafe Barcelona amb tot tipus de refrigeris per als donants.

A més, dimecres 1 de novembre viurem una campanya especial a CosmoCaixa i a CaixaForum des de les 10h fins les 20h. Els donants de CosmoCaixa podran entrar gratuïtament al museu i a l’exposició T.REX, on els visitants podran veure l’esquelet del Trix, un Tiranosaure Rex trobat a Montana per un equip d’investigadors holandesos i considerat el dinosaure  millor conservat del món.

D’altra banda, els donants de CaixaForum podran gaudir de tot el recinte i de l’exposició especial sobre el desenvolupament creatiu del dissenyador gràfic Andy Warhol.

Finalment, del 2 al 12 de novembre es podrà donar sang amb la Ganxet Pintxo a Reus. Tothom que vagi a donar a sang a l’Hospital Sant Joan rebrà un val per dues tapes de franc i dos tiquets per esmorzar a la fira de l’oli nou de la DOP Siurana que es celebrarà a la ciutat reusenca el 18 de novembre.

Reserva aquí la teva hora per donar sang a CosmoCaixa o CaixaForum