Campanya especial de donació de sang “Et mereixes un monument” el 21 de juny a La Pedrera

Donar sang a la Pedrera
  • El dimarts 21 de juny durant tot el dia es podrà donar sang a La Pedrera
  • La campanya du per lema “Et mereixes un monument” i vol reconèixer la contribució altruista de les persones que donen sang
  • Els donants rebran una entrada per visitar “L’altra Pedrera”, la que poca gent coneix
  • Per facilitar la donació, ja es pot reservar hora des d’aquest enllaç

El proper dimarts 21 de juny tindrà lloc la campanya especial de donació de sang “Et mereixes un monument” a La Pedrera de les 10 a les 21 hores,  Els equips de donació de sang s’instal·laran durant tot el dia a la Sala Gaudí de l’emblemàtic edifici per poder atendre a tots els donants que s’hi acostin. Com a reconeixement, cada donant rebrà una entrada per poder fer una visita  gratuïtament a “L’altra Pedrera”, la que poca gent coneix i que recorre espais privats i desconeguts del reconegut edifici modernista els dissabtes a les 12:15h, però sempre amb reserva telefònica prèvia i amb places limitades.

El 13 de juliol, al Palau de la Música

La Sala Gaudí de la Pedrera és el primer d’aquests espais històrics on es podrà donar sang. L’altra monument de la ciutat serà el Palau de la Música d’aquí a dues setmanes, el 13 de juliol.

Aquesta és una campanya que ja s’ha realitzat altres anys coincidint amb l’arribada del període de vacances, a partir del juliol, per continuar incentivant la donació de sang, tot i evitar la disminució de les donacions.