Prop de 7500 donants regalaran vida aquest Nadal

  • Aquests dies són clau per reforçar les reserves de sang abans de Nadal
  • A tots els punts de donació, trobareu targetes de set receptors diferents per agrair als donants el seu gest altruista
  • Durant l’època nadalenca, més de 2.000 pacients necessitaran sang per als seus tractaments

Activem la campanya de l’Amic Invisible per animar a la ciutadania a donar sang abans de les vacances de Nadal. S’espera que unes 7500 persones s’acostin a un punt de donació els dies previs a les festivitats. Totes rebran una postal d’agraïment d’un receptor de sang.

Sota el lema “Els millors regals són els que es fan amb el cor”, repartim missatges de 7 persones que han necessitat sang. Agraïments com el del Santi, que ens diu “Durant mesos he estat un “número” en les xifres diàries de persones amb covid ingressades a l’UCI. Afortunadament, me n’he sortit i, en part, gràcies a persones com tu, que donen sang de forma generosa. El regal que acabes de fer és el millor Amic Invisible del món! Gràcies”.

També, el de la Yaiza “Gràcies pel regal que acabes de fer. Durant una bona temporada de la meva vida vaig haver de rebre moltes donacions. I sempre, sempre em meravella imaginar qui podia ser que fos tan generós per fer possible una cosa així”.

L’objectiu és que més persones s’apuntin a donar sang en una de les èpoques amb menys donació. El fred i les festes són elements adversos a l’hora de venir a donar i això fa que les reserves de sang baixin. Per contra, durant aquests dies, més de 2.000 pacients continuaran necessitant transfusions per als seus tractaments.

Et pot interessar:

Calen més donacions de sang per atendre els malalts als hospitals