Accessibilitat

El Banc de Sang i Teixits (BST) ha complert amb el seu compromís de garantir l'accessibilitat a la seva pàgina web recollint totes les recomanacions donades pel World Wide Web Consortium (W3C) i altres organitzacions internacionals. L'objectiu ha estat crear un web que treballi millor per a tots i que funcioni en qualsevol dispositiu d'accés a internet.

El nostre web també és accessible des del punt de vista de la facilitat del seu ús, ja que s'ha modificat perquè sigui fàcil d'utilitzar pel màxim de persones, sigui quina sigui la seva experiència, context i capacitats, amb un disseny fàcil i una estructura eficient i clara.

El web del BST aconsegueix en la majoria del seus continguts les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI, ampliada en alguns punts i recomanacions addicionals per millorar-ne l'accessibilitat.

La millora de l'accessibilitat ha de ser un procés continu. Per proseguir amb aquesta millora us convidem a enviar-nos els vostres suggeriments escrivint a bst(ELIMINAR)@bst.cat.