Qui som

Treballa amb nosaltres

El Banc de Sang i Teixits (BST) compta amb més de 650 professionals a tot el territori català.

La nostra cultura empresarial està caracteritzada pel treball en equip, l'orientació al servei i la participació de les persones amb iniciativa per assolir els objectius corporatius. 

El BST ofereix als seus empleats un entorn tècnic, científic i docent, on es valoren les iniciatives i l’esforç per oferir el millor servei als nostres clients.

La política de recursos humans del BST està dirigida a atraure i retenir els millors professionals.

Processos de selecció

1 Facultatiu per a treballar amb el projecte "IPS-PANIA: IPSC alogénicas a partir de unidades de SCU homozigotas para haplotipos de elevada prevalencia (FA.TA 1-2018)

1 Tècnic de laboratori per a treballar amb el projecte ID-VITRORED: obtención de hematíes in vitro a partir de IPSCS de donantes con fenotipos eritrocitarios seleccionados y optimizados mediante edición genómica, como alternativa a los paneles de hematíes actuales. (TE.IMH.2-2018)

2 Facultatius per a treballar amb el projecte "T-Celbanc: creación de un banco nacional de linfocitos T específicos para uso inmediato en las infecciones oportunistas post-trasplante" (FA.IMM.1-2018)

1 Bioestadístic/a

Vols treballar amb nosaltres?

Al BST el principal actiu són les persones, de la seva qualitat i motivació depenen l’èxit i el futur de l’organització.

Si tens un esperit innovador i emprenedor, t’oferim l’oportunitat de treballar en una de les diferents àrees professionals dels nostres centres.

Si vols formar part del nostre fitxer envia un correu eletrònic amb el teu currículum a seleccio(ELIMINAR)@bst.cat.

En qualsevol moment, et pots adreçar a nosaltres per exercir els teus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades personals.

El responsable dels fitxers i del seu tractament és:

Banc de Sang i Teixits
Edifici Dr. Frederic Duran i Jordà
Passeig Taulat, 106-116
08005 - Barcelona
Q5856387E